telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Panaqua Mini vízteres zárt kandalló tűztér

Panaqua Mini vízteres zárt kandalló tűztér
zoom

tavaszi-akcio

Az igen jelentős falvastagság (4 mm), valamint kiváló minőségű alapanyag, illetve szerelvények jelentik a biztosítékot a tűztérbetét hosszú élettartamára. Könnyű szabályozhatóság és magas hatásfok jellemzi ezen tűzteret. A belső légáramlásnak köszönhetően az üveg felület sokáig tiszta maradhat.

Zártt rendszerű kandallóbetét. 

Ár: 540 000 Ft
Külső levegő bevezető opció:A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Teljesítmény: 12 kW
Hatásfok: 76 %
Hasábméret: 48 cm
Víz teljesítmény: 8 kW
Víz űrtartalom: 33 liter
Szélesség: 68 cm
Mélység: 48,5 cm
Magasság: 64,5 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 15 cm
+36 30 / 978 00 03
Tömeg: 110 Kg
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH