telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Deco légfűtéses kandalló tűztér

Akció 5%
Deco légfűtéses kandalló tűztér
zoom
Deco légfűtéses kandalló tűztér
Deco légfűtéses kandalló tűztér
A terméket jelenleg 5% kedvezménnyel értékesítjük! További kedvezményekért hívja Ügyfélszolgálatunkat! +36 30/ 978 00 03


tavaszi-akcio

Az öntvénytűztér front részén domborműves díszítés kap helyet, melynek köszönhetően nagyon rusztikus hangulatot varázsolhat az otthonba. A kandalló gravitációs és ventillációs változatban is kapható. Füstszabályozója mindkét típusnak automata. A meleg levegő frontoldali kivezetésével jelentősen növelhető a tűztér hatékonysága.

Ár: 412 800 Ft
Külső levegő bevezető opció:A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Hatásfok: 89,5 %
Szélesség: 65 cm
Mélység: 45 cm
Magasság: 54 cm
Fűtőanyag fogyasztás (pellet): 2,3 kg/h
Hőteljesítmény: 9,6 kW
Tűztér nyílás (L x P x H): 55x28x29 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 20 cm
Ø külső levegő beszívás: 12 cm
Felfűthető légtér (szigeteléstől függően): 250
+36 30 / 978 00 03
Tömeg: 124 Kg
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH