telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Villany és Bio tűzterek

Villany tűzterek

A villany tűzterek kiváló választásnak bizonyulhatnak azok számára, akik otthonukban élvezni szeretnék egy kandallóban lobogó tűz nyújtotta meghittséget, viszont új kémény építésére a lakás adottságai miatt nincs lehetőségük. Persze a villany tűzterek nem csak esztétikai értékkel bírnak, hiszen hő leadásra is képesek, így tiszta és kimondottan környezetbarát fűtési alternatívát jelentenek. A villany tűzterek beépített termosztáttal szabályozhatóak, így működtetésük maximálisan biztonságos. Tűzterükben valódi fahasábokat, vagy éppen kőszenet imitáló díszítő elemek is helyet kapnak, így a villany tűzterek valóban egy fatüzelésű kandalló hatását keltik.

Bio tűzterek

A bio tűzterek, vagy más néven bio-ethanol tűzterek szintén meghitt hangulatot képesek varázsolni otthonába. A fűtőanyagnak köszönhetően ezek üzemeltetéséhez sem kell kémény, hiszen a bio tűzterek használatuk során nem termelnek káros gázokat és korom sem képződik, csupán vízgőz és széndioxid keletkezik. Ennek köszönhető, hogy a bio tűzterek használata nagyon kényelmes és tiszta. A bio tűztereket akár gipszkarton falba is bártan beépíthetjük.

Igazán hangulatos bio és villany tűzterek az E-Kandalló kínálatában.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH