telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Pantherm 62 bal jobb nero légfűtéses kandalló tűztér

Pantherm 62 bal jobb nero légfűtéses kandalló tűztér
zoom

tavaszi-akcio

Ezen valóban környezettudatos kivitelben készült kandalló tűztér ECO, valamint DAFS égés vezérléssel is rendelkezik, melyek a nagy hőleadó felületekkel közösen jelentik a garanciát a kiváló hatásfokra, valamint teljesítményre. A pillangószeleppel könnyen állítható a huzatosság mértéke. Robosztus, vastagfalú kivitelének köszönhetően hosszú élettartamú, az előírtnál jobb anyagminőséggel készül. 20 évnyi tapasztalat, valamint az alapos mérnöki fejlesztőmunka végeredménye ezen kandalló tűztér. Kategóriájában legnagyobb súllyal rendelkezik. A legszigorúbb európai normáknak is megfelel, hiszen a TÜV vizsgálatokon az elérhető maximális pontszámot kapta. NERO és hagyományos üvegezéssel egyaránt kapható.

Ár: 651 500 Ft
Külső levegő bevezető opció:A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH