telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Pantech 75 B CGR d200 légfűtéses kandalló tűztér

Pantech 75 B CGR  d200 légfűtéses kandalló tűztér
zoom
Pantech 75 B CGR  d200 légfűtéses kandalló tűztér
Pantech 75 B CGR  d200 légfűtéses kandalló tűztér

tavaszi-akcio

A Pantech B tűztércsalád az öntvény tűztereknél kisebb teljesítmény leadása mellett is kiváló hatásfokkal tud működni. Zárt égésterű kivitel. Külső levegő ellátású levegő előmelegítő rendszerrel. 4 mm-es falvastagságok, samott-vermikulit bélés, porleválasztó és lángterelő rendszer alkalmazása öntvény füstcsappanytyúval. Magas szintű, hosszú fejlesztő mérnöki munka eredménye. Diszkrét kezelőszervek, maximális üvegfelület. Ez a tűztér már a jövő elvárásainak megfelelő technológia fejlesztéssel készült.

 

  

 

 

 

Ár: 385 000 Ft
Külső levegő bevezető opció:A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Teljesítmény: 5-9 kW
Hatásfok: 80 %
Hasábméret: 40 cm
Méretek: 75x44 cm
Szélesség: 75 cm
Mélység: 44 cm
Magasság: 96 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 20 cm
+36 30 / 978 00 03
Tömeg: 125 Kg
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH