telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Airfire Portellone Piano légfűtéses kandalló tűztér

Akció 5%
Airfire Portellone Piano légfűtéses kandalló tűztér
zoom
Airfire Portellone Piano légfűtéses kandalló tűztér
Airfire Portellone Piano légfűtéses kandalló tűztér
A terméket jelenleg 5% kedvezménnyel értékesítjük! További kedvezményekért hívja Ügyfélszolgálatunkat! +36 30/ 978 00 03


tavaszi-akcio

Az Airfire tűzterek ajtaja oldalra nyíló síküveges változatban készül kizárólag magas hőálló képességgel rendelkező kerámiaüvegből. A valóban hatékony égést a levegő ellátó rendszer biztosítja, mely egyenesen a tűztérbe vezeti az égési levegőt. Az égéstérben keringő levegőnek köszönhetően a kerámia üveg felülete sokkal tisztább marad. Az Airfire tűzterek egy különleges sajátossága az acélspirál fogantyú, melynek köszönhetően a kar nem képes túlhevülni. A hőhozamot tovább fokozzák a hővezető lemezek, valamint a hőcserélő, mely a füstgyűjtő süvegben található. A szintezés és burkolás során nagy segítséget jelenthetnek a tűztér állítható lábai.

A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.

Ár: 500 253 Ft
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Hatásfok: 71 %
Szélesség: 92 cm
Mélység: 65 cm
Magasság: 147 cm
Fűtőanyag fogyasztás (pellet): 1,3/3 kg/h
Hőteljesítmény: 4/10 kW
Tűztér nyílás (L x P x H): 50x42x56 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 20 cm
Ø külső levegő beszívás: 20 cm
Felfűthető légtér (szigeteléstől függően): 260
+36 30 / 978 00 03
Tömeg: 289 Kg
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH