telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Panaqua 110 2ajtós 30kw zárt külső levegőcsatlakozással

Panaqua 110 2ajtós 30kw zárt külső levegőcsatlakozással
zoom

tavaszi-akcio

Az igen jelentős falvastagság (5 mm), valamint kiváló minőségű alapanyag, illetve szerelvények jelentik a biztosítékot a tűztér betét hosszú élettartamára. Az innovatív szerkezeti megoldások, melyeket ezen tűztér kialakításánál használtak, az akár 80 %-os hatásfok elérésére is képessé teszik a kandallót. A kandalló a TÜV minőségbiztosítási rendszerében a legjobb besorolást kapta. A belső légáramlásnak köszönhetően a tűztérnyílás üvege sokáig tiszta maradhat. Nem kell tartanunk a befüstöléstől, ha nyitva a kandalló ajtaja, köszönhetően magas tűztérkúpjának.

Zárt rendszerű kandallóbetét. ( opcióban rendelhető visszahűtő csőkígyó is, kérem ennek igényét jelezze ügyfélszolgálati munkatársunknak !!! )

Ár: 729 000 Ft
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Teljesítmény: 30 kW
Hatásfok: 80 %
Hasábméret: 70 cm
Víz űrtartalom: 72 liter
Szélesség: 110 cm
Mélység: 53,5 cm
Magasság: 60 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 20 cm
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH