telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Tűzifa

A megújuló energiaforrások közé tartozó tűzifa ma is az egyik legelterjedtebb tüzelőanyag. Kalodás tűzifánk konyhakész állapotban kapható, vagyis kellőképpen száraz, így nem szükséges hónapokkal korábban megrendelni. A jó minőségű tűzifa hozzájárul a kémény megóvásához. Válasszon kínálatunkból!

Rendezés: orderby Mennyiség oldalanként:

A kalodás tűzifa még mindig a legkedveltebb tüzelőanyagok közé tartozik, hiszen ha kellően száraz, akkor igen magas fűtőértékkel rendelkezik. Az E-kandalló tűzifa kínálatában megtalálhatja a kalodás bükk, tölgy és akác változatokat is. Konyhakész tűzifa rendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek az ország bármely pontjára.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH