telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Pellet - Ameco

Pellet - Ameco
zoom
Pellet - Ameco
Pellet - Ameco
Pellet - Ameco
Pellet - Ameco
Pellet - Ameco
Pellet - Ameco

ameco en-plus din-plus-2013

Az általunk forgalmazott Ameco pellet valóban egy környezetbarátabb fűtési alternatívát jelent, hiszen a pellet kizárólag faipari hulladékokból készül. A préselés során csak lignitet használnak, mely egy teljességgel természetes kötőanyag. A pellet tehát nem tartalmaz semmiféle mesterséges kemikáliát. A kiváló alapanyagnak és préselési technológiának köszönhetően a pellet nagyon alacsony hamutartalommal rendelkezik, így Önnek is ritkábban kell majd kitakarítani tüzelőberendezését.

A pellet DIN +, illetve Din minősítéssel rendelkezik.
Tartalma: 80 % fenyő 20 % keményfa.

Kifejezetten pellet érzékeny
( pl: Edil-Kamin ) kályhákhoz, kazánokhoz.

Kis hamutartalom, nagy fűtőérték jellemzi a terméket.

                1050 kg/raklap, 15 kg/zsák

                1005 kg/raklap, 15kg/zsák

       Minimális rendelhető mennyiség 1 raklap.

  

Ár: 2 100 Ft
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH