telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Cristal mod. 90 légfűtéses kandalló tűztér

Akció 5%
Cristal mod. 90 légfűtéses kandalló tűztér
zoom
Cristal mod. 90 légfűtéses kandalló tűztér
Cristal mod. 90 légfűtéses kandalló tűztér
A terméket jelenleg 5% kedvezménnyel értékesítjük! További kedvezményekért hívja Ügyfélszolgálatunkat! +36 30/ 978 00 03


tavaszi-akcio

Kimondottan nagy tűztér nyílás és ECOKERAMŽ kerámia tűztér, melyet egy lemezköpeny vesz körül. A hatalmas tűzpanorámának köszönhetően valóban különleges hangulatot teremthet a lakásban. Autonom módon működtethető és jelentős hőhozamának köszönhetően több helyiség fűtésére is kiváló. A különleges kialakítása miatt az üveg sokáig tiszta marad. Annak ellenére, hogy jelentős hőhozammal bír, fogyasztása mégis alacsony. Gravitációs és ventilációs légáramlással egyaránt működtethető. Opcióként négy flexibilis cső választható, melyeken keresztül elvezethető a meleg levegő.

A levegő bevezető segítségével a kandalló az égési levegő nagy részét kívülről szívja, emiatt nem kell tartani a fokozott légzárású ablakoknál a füstgáz visszaáramlástól.

Ár: 733 430 Ft
Kelet-Magyarország és Budapest területén vállalunk kandalló építést is!
Vállalási terület megtekintése
Ajánlatot kér:ajanlatot_ker_kandallo
Kérdezek a termékről
Hatásfok: 71 %
Szélesség: 112 cm
Mélység: 65 cm
Magasság: 168 cm
Fűtőanyag fogyasztás (pellet): 1,6/4,5 kg/h
Hőteljesítmény: 5/13 kW
Tűztér nyílás (L x P x H): 82x34x72 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 25 cm
Ø külső levegő beszívás: 20 cm
Felfűthető légtér (szigeteléstől függően): 340
+36 30 / 978 00 03
Tömeg: 368 Kg
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH