telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

KOZA K9 Turbofan rendszerrel

KOZA K9 Turbofan rendszerrel
zoom
KOZA K9 Turbofan rendszerrel
KOZA K9 Turbofan rendszerrel
KOZA K9 Turbofan rendszerrel

Gyönyörűen megmunkált, tradícionális kialakítású öntöttvas kályha. Teljesítménye elérheti a 13 kW-ot. Anyagát tekintve tetőtől talpig öntvény, üvege 800°-ig hőálló. Az ajtaját hidegkéz kilinccsel nyithatjuk, mely használat közben levehető. A kályha rostélya alatt hamuzófiók van, így a tűztér takarítása is könnyebbé válik. Füstcső átmérője lehet 130-as vagy 150-es. Kiválaszthatjuk hogy felső vagy hátsó bekötéssel szeretnénk e bekötni. Kiegészítő kosár megvásárlásával barnaszénnel is fűthető.

  Turbofan

A Turbofan kizárólag a KOZA típusú hordozható kályhákhoz vásárolható meg.Célja a hatékonyabb hőelosztás a befűteni kívánt helyiségben.A kályha hátoldalán helyezkedik el, így esztétikai szempontból nem befolyásol semmit.A rendszer tartalmaz egy beépített turbinát és egy termosztátot, mellyel a hőmérsékletet tudjuk szabályozni.Működési elve: Alul hideg levegőt szív, melyet a hátfal segítségével felmelegít és a kandalló felett a helyiségbe fúj, meleg levegővel megtöltve otthonunkat. Ha a hátsó fal hőmérséklete eléri a termosztáton beállított értéket, a rendszer automatikusan elindul.Ezzel a megoldással ki tudjuk egyenlíteni a szoba hőmérsékletét.

Súly: 160 kg

Gyártói garancia : 5 év 

Ár: 289 160 Ft
Kérdezek a termékről
Teljesítmény: 6-13 kW
Hatásfok: 75 %
Hasábméret: 35 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 13 cm
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH