telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

KOZA K9 ASDP rendszerrel

KOZA K9 ASDP rendszerrel
zoom
KOZA K9 ASDP rendszerrel
KOZA K9 ASDP rendszerrel
KOZA K9 ASDP rendszerrel

Gyönyörűen megmunkált, tradícionális kialakítású öntöttvas kályha. Teljesítménye elérheti a 13 kW-ot. Anyagát tekintve tetőtől talpig öntvény, üvege 800°-ig hőálló. Az ajtaját hidegkéz kilinccsel nyithatjuk, mely használat közben levehető. A kályha rostélya alatt hamuzófiók van, így a tűztér takarítása is könnyebbé válik. Füstcső átmérője lehet 130-as vagy 150-es. Kiválaszthatjuk hogy felső vagy hátsó bekötéssel szeretnénk e bekötni. Kiegészítő kosár megvásárlásával barnaszénnel is fűthető.  

ASDP

Az ASDP kizárólag KOZA típusú hordozható kályhákhoz vásárolható meg.Nincs szükség folyamatos levegőellátásra, ezáltal nagyobb kényelmet nyújt számunkra.A kályha hátoldalán helyezkedik el, így esztétikai szempontból nem rontja az összképet.Az égési folyamatot egy termosztát szabályozza, melyet különböző értékekre állíthatunk be.A rendszer automatikusan, a beállításoktól függően nyitja és zárja az égéshez szükséges külső levegőt.A rendszernek köszönhetően akár 30 %-os tüzelőanyag megtakarítást érhetünk el.

Súly: 160 kg

Gyártói garancia : 5 év 

Ár: 278 040 Ft
Kérdezek a termékről
Teljesítmény: 6-13 kW
Hatásfok: 75 %
Hasábméret: 35 cm
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete: 13 cm
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH