telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Brilon PPs flexibilis kéménybélés rendszer

Brilon PPs flexibilis kéménybélés rendszer
zoom

Speciális kialakításának köszönhetően a flexibilis csövön található tok önmagával, valamint a merev csövekkel és idomokkal is kompatibilis. Így a béléscső beszerelésekor nincs hulladék és nincs szükség külön, speciális átalakító idomokra sem. A béléscső beszerelése így egyszerű, gyors és gazdaságos.

 

Mivel a kondenzációs kazánok a kiáramló füstgázban lévő hőmennyiséget is hasznosítják, így az ezekből kiáramló füstgázok sokkal alacsonyabbb hőmértékletűek, mint szilárd tüzelőanyagok, vagy turbós kazánok esetén. A mindössze 50-60 C°-os füstnek köszönhetően a kéményben kondenztáum keletkezik, mely enyhén savas kémhatáősú. A kondenzációs kazánok minden esetben az égési levegőt kintről szívják, emiatt a meglévő kéményeket 80 mm-es PPS csővel kell kibélelni ( ebbe távozik a füstgáz ), a PPS és a tégla közt pedig a kazán visszaszívja az égési levegőt.. 

A feltüntetett árak csak előre utalással történt fizetési móddal érvényesek. 

 

Ár: 63 000 Ft
Béléscső átmérő (mm):
Béléscső hossz (fm):
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH