kv ikon tel+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

Kémények

Az optimális fűtési rendszer kialakításához elengedhetetlen a megfelelő kémény kiválasztása. A füstelvezetési rendszer nemcsak az ideális hőmérséklet eléréséről és megtartásáról, de a biztonságról is gondoskodik. Kínálatunkban bármilyen típusú fűtési megoldáshoz, így légfűtéses és vízteres tűzterekhez, valamint hordozható kályhákhoz is talál kompatibilis kéményeket!

Brilon PPs flexibilis kéménybélés rendszer

Brilon PPs flexibilis kéménybélés rendszer
zoom

Speciális kialakításának köszönhetően a flexibilis csövön található tok önmagával, valamint a merev csövekkel és idomokkal is kompatibilis. Így a béléscső beszerelésekor nincs hulladék és nincs szükség külön, speciális átalakító idomokra sem. A béléscső beszerelése így egyszerű, gyors és gazdaságos.

 

Mivel a kondenzációs kazánok a kiáramló füstgázban lévő hőmennyiséget is hasznosítják, így az ezekből kiáramló füstgázok sokkal alacsonyabbb hőmértékletűek, mint szilárd tüzelőanyagok, vagy turbós kazánok esetén. A mindössze 50-60 C°-os füstnek köszönhetően a kéményben kondenztáum keletkezik, mely enyhén savas kémhatáősú. A kondenzációs kazánok minden esetben az égési levegőt kintről szívják, emiatt a meglévő kéményeket 80 mm-es PPS csővel kell kibélelni ( ebbe távozik a füstgáz ), a PPS és a tégla közt pedig a kazán visszaszívja az égési levegőt.. 

Ár: 60 000 Ft
Béléscső átmérő (mm):
Béléscső hossz (fm):
Kérdezek a termékről
+36 30 / 978 00 03
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH