telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett Otthon Melege Program 2017. fő célja a fűtéskorszerűsítés és az energiahatékonyság javítása. A programra pályázó magánszemélyeknek lehetősége van támogatást igényelni otthonuk fűtési rendszerének  felújítására vagy gázkazánjaik és gázkonvektoraik cseréjére. A bruttó költségek 40%-a igényelhető vissza nem térítendő támogatásként, de ez maximum 700.000 forint lehet.

Az Otthon Melege Programra 2017. június 6-tól lehet elektronikus úton benyújtani a pályázati kérelmeket. Ügyfélkapus regisztráció után a pályázati portálon kell majd jelentkezni az érdeklődőknek.

A családi házak és társasházak fűtésének korszerűsítését támogató pályázat segítségével csökkentheti költségeit és kedvezményesen cserélheti le kazánját vagy konvektorját. Vásárolja meg most Viadrus Kondenzációs fali gázkazánját és igényelje vissza a bruttó ár maximum 40%-t az Otthon Melege Program keretében.

Bővebb információ a pályázatról az alábbi linken elérhető: http://futeskorszerusites2017.nfsi.hu/