telefon ikon+36 30 978 00 03Szakértő válaszol, ezért Nálunk valóban azt kapja, amire szüksége van! Akár az építést is vállalaljuk!

kv ikon hazhozszINGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!Az E - Kandalló Webáruház az ország egész területén minden vásárlásra garantálja az ingyenes szállítást 72 órán belül!

kv ikon akcioFOLYAMATOS AKCIÓS ÁRAK!Több, mint 10 éves, kiemelkedő piaci pozíciónknál fogva mindig a legjobb minőséget a legjobb árakon kínáljuk!
kv ikon garanciaENGEDÉLYEZTETÉS, GARANCIA!Vállaljuk az engedélyeztetési procedúrát is! A garanciális feltételek miatt pedig biztonságosan vásárolhat!

 

Az igaz, hogy a kandallók napjainkban nem bírnak akkora fűtéstechnikai szereppel, mint mondjuk 100 évvel ezelőtt, de azt állítani, hogy valaki egy kandalló mellett csupán belsőépítészeti, díszítő ereje miatt döntene, felelőtlen kijelentés lenne.

Kandalló a meghitt otthonért

Egy kandalló nyújtotta egyedülálló hangulatot más belsőépítészeti elem nem képes megteremteni! Ha szeretne megszabadulni a földgáz függőségétől, vagy legalább valamelyest csökkentené gázszámláját, akkor az ilyen szilárdtüzelésű rendszerek kínálják a legjobb alternatívát.

Kandalló tűzterek széles választékban

A rengeteg tűztér típusnak köszönhetően könnyen találhat olyan darabot az E - Kandalló Webáruház kínálatában, mely mind otthona paramétereihez, mind az Ön igényeihez kiválóan passzol. Légfűtéses kandalló tűztér kínálatunkban költséghatékony modelleket talál, míg egy vízteres kandallóvalakár otthona minden helyiségét fűtheti.

E-Kandalló Webáruház - Alternatív fűtési megoldások csak egy kattintásra Öntől!

Az E-Kandalló Webáruház kínálatában megtalálhatja a legjobb Edil Kamin és Tchnikal kandallókat és kályhákat. A vízteres, valamint légfűtéses kandalló tűzterek, illetve pelletes és hordozható kályhák mellett, kedvére válogathat széles kandalló burkolat, kémény elem és kandalló kiegészítő kínálatunkból is. Sőt az E - Kandalló Webáruház kínálatából szilárd tüzelésű fűtési rendszer üzemeléséhez szükséges tüzelőanyagokat is megrendelheti.

Kandalló építését tervezi? Cégünk rövid határidővel, kifogástalan minőségben készíti el álmai kandallóját!